OrbisList.com’da ticaret son sürat!


OrbisList.com’da ticaret son sürat!

Çelik ve bağlantılı sektörlerin bir tıkla ulaşabildiği Türkiye’nin en büyük çelik pazarı orbislist.com’da aracısız ve komisyonsuz ticaret hızlanarak devam ediyor...

İnşaat demiri alımları için OrbisList Çelik Hipermarketi’ni kullanan Doğuş İnşaat firmasından Sedat Demirbaş ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik.

 

Merhaba, öncelikle bize firmanızdan bahseder misiniz?   

DOĞUŞ İNŞAAT ve TİC. AŞ. 1950’den beri yeryüzünde ve yer altında birden çok projede imzası olan bir firma. Özellikle ülkemizde inşa edilen barajlar ve otoyollarda üstün başarılar elde eden bir firmanın çalışanı olarak bizler de özveriyle, elimizden gelen gayretimizle bu tür projelere destek olmaya çalışıyoruz.

Aradığınız ürünü bulmak için hangi kanalları/yöntemleri tercih ettiniz?

Aradığımız ürünleri bulmak için iş yaptığımız il veya ilçelerde yapılan araştırmalardan bir netice alamayınca internet üzerinden aradığımız malzemenin üreticisi veya pazarlayıcı firmalarını bulmaya çalışıyoruz.

OrbisList.com’a nasıl ulaştınız?

Daha önce alımı merkezimiz tarafından yapılan bir malzemenin, şantiyemiz tarafından alımı söz konusu olunca internetten OrbisList.com sayesinde satıcılara ulaşıp, alımı bu şekilde gerçekleştirdik.

OrbisList.com üzerinden gerçekleştirdiğiniz ticaretinizde herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Hayır, hiç bir sorunla karşılaşmadım.

OrbisList.com hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Satıcılar ve alıcılar açısından çok mükemmel bir uygulama. Satıcıya satış desteği, alıcıya da alım konusunda büyük bir kolaylık sağladığına inanıyorum. Hem alım aşaması hem de sonrasındaki takibinizle birlikte çok başarılı bir uygulama olduğunu düşünüyorum.