Mollaoğlu Sac ve Yapısal Çelik’in OrbisList hakkındaki görüşleri


Mollaoğlu Sac ve Yapısal Çelik A.Ş. olarak “Çelik Konstrüksiyon İmalatçıları” ve “Sac İşleyen” kuruluşlara hammadde tedarik ederiz.

Değişim ve yeniliğe inanan dinamik yapımız, güvenli ve adil ticaret anlayışımız, müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti değerlerimizi oluşturur.

Ticari faaliyet göstermekte olduğumuz demir çelik sektörü ve bu sektörle ilişkili endüstriler arasında yönetilebilir yatay büyüme sağlayarak Türkiye ve dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer almayı misyon edinen Mollaoğlu Sac ve Yapısal Çelik A.Ş., demir çelik sektöründe ilk akla gelen firma olmak vizyonuna sahiptir.

 

OrbisList sizin için nasıl bir satış ve tedarik kanalıdır?

Günümüz firmalarının iş yapma biçimlerinin odağına yerleşen internet, OrbisList ile daha anlamlı hale geliyor. OrbisList ile zamandan tasarruf eder, yeni , güvenilir tedarikçi ve müşterilere ulaşırsınız.

Mollaoğlu Sac ve Yapısal Çelik’in OrbisList hakkındaki düşünceleri nelerdir?

 OrbisList yenilenen yüzü ile demir çelik piyasasının köklü firmalarını tek bir çatı altında topladı. Farklı kategorideki firmaları bir araya getirerek yeni işbirlikleri sağlayan en güvenilir online platform haline geldi.