Ferro Sanayi ve Demir Çelik’in OrbisList hakkındaki görüşleri


Ferro Sanayi ve Demir Çelik Ferro Sanayi, demir-çelik sektöründe 15 yıllık iş tecrübesinden kuvvet alarak İstanbul’da kurulmuştur. Ana faaliyet alanı, nervürlü inşaat demiri toptan satışıdır. Bunun yanı sıra çelik hasır, kangal demiri, profil, köşebent ve kutu profil ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Firmamız, özel ve kamu alanlarında faaliyetlerini yürüten müteahhitler ve toptan satış yapan demir tüccarları gibi birçok firmaya hizmet vermektedir. Hizmet kalitesini en üst seviyede tutabilmek hedefi ile Türkiye’deki tüm demir – çelik fabrikaları ile iletişim ve alışveriş halindedir.

Amacı, talep edilen ürünleri zamanında ve eksiksiz teslim etmektir. Bu sebeple müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik bölgesel demir tüccarları ile de ortak hareket halindedir.

Şirketimiz faaliyetlerini İstanbul Ataşehir'deki merkez ofisinden yürütmektedir. Sektörde olan deneyimine çalışma disiplinini de ekleyen Ferro Sanayi, iş ahlakından ödün vermeden ve her geçen gün daha iyisini yapabilme azmi ile sektörde var olmaya devam edecektir.

Ferro Sanayi ve Demir Çelik olarak; ürün siparişinden teslimatına kadar tüm süreçlerde verimli, etkin bir hizmet gerçekleştirmek, kaliteli ve zengin ürün çelitliliğimizi deneyimimizle harmanlayarak müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutmak ve geniş satış ve dağıtım ağı ile Türkiye’nin her noktasına hizmet sunmak için varız.

 

OrbisList sizin için nasıl bir satış ve tedarik kanalıdır?

Rekabetin her geçen gün arttığı zorlu satış koşullarında OrbisList internet üzerinden firmamızı ve ürünlerimizi yurtiçindeki alternatif alıcılara hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırmakta ve portföyümüzdeki alıcı firma sayısını etkin bir biçimde artmasına olanak sağlamaktadır.

 

Ferro Sanayi’nin OrbisList hakkındaki düşünceleri nelerdir?

OrbisList; yoğun iş tempomuzda verimliliğimizi ve müşteri memnuniyetini artırarak, müşterilerimize kesintisiz ve kaliteli hizmet vermemize yardımcı olmaktadır. OrbisList Net Mağaza hizmeti, demir çelik sektöründe alternatif bir satış ve satın alma kanalı olmuştur.