ORI Martin, Trafileria Lariana’nın %70’ini satın aldı

Çarşamba, 25 Eylül 2019 16:45:32 (GMT+3)   |   Brescia
       

Brescia merkezli İtalyan kalifiye çelik üreticisi ORI Martin Group, Lecco merkezli yay çeliği, yapısal çelik ve otomat çeliği üreten Trafileria Lariana Drawing Steels Spa şirketinin %70’ini satın aldığını açıkladı. Şu anda Angela ve Michele Stefanoni tarafından yönetilen ve yönetilmeye devam edecek olan ve 20 işçi çalıştıran Trafileria Lariana, 2018 yılında 13,4 milyon € ciro açıkladı.

Trafileria Lariana’nın %70’ini satın almasıyla birlikte ORI Martin, daha önce üretmediği ürünlerin imalatına başlayarak ürün yelpazesini genişletecek.

Yönetim kurulu Luca Civati başkanlığında kurulacak ve Angela ve Michele Stefanoni, Roberto De Miranda, Giovanni Marinoni Martin ve Andrea Agnelli üyelerinden oluşacak.

Şirket, 2018 yılında satın alınan Ferrosider ve 2016 yılında satın alınan Novacciai örneklerinde olduğu gibi, piyasada yeni üretim kapasitesi oluşturmadan müşteri portföyünü genişletmeye çalıştığının altını çizdi.

SteelOrbis’in daha önce belirttiği üzere, bu yılın temmuz ayında ORI Martin yıl içerisinde yeni bir devralım yapacağının sinyallerini vermişti.